Yleiset toimitusehdot

Tässä on tietosuojakäytäntömme Madeira Adventure Kingdom -sivustolle.

Yleiset käyttöehdot
  • 1. Verkkotunnuksen omistajuus www.madeira-adventure-kingdom.com
  • 2. Yleiset ehdot
  • 3. Tietosuojakäytäntö
  • 4. Evästekäytäntö
  • 5. Kuluttajavalistus
1. Verkkotunnuksen omistajuus www.madeira-adventure-kingdom.com

Sivusto www.madeira-adventure-kingdom.com on rekisteröity ja sen omistaa Rodrigues & Cro Lda, joka vastaa sivustosta www.madeira-adventure-kingdom.com.

Jos tarvitset selvennystä sivustoon www.madeira-adventure-kingdom.com tai näihin yleisiin käyttö- ja sopimusehtoihin (CGCU), voit ottaa yhteyttä Madeira Adventure Kingdom -asiakaspalveluun millä tahansa seuraavista tavoista:

2. Yleiset ehdot

1. Nämä yleiset ehdot asettavat asiakkaan ja Madeira Adventure Kingdom -suhteen.
2. Madeira Adventure Kingdom on rekisteröity tavaramerkki (INPI), kauppanimi ja kaikki laskut laskutetaan nimellä: Rodrigues & Cro Ltd.
3. Rekisteröityminen toimintaan edellyttää näiden ehtojen tuntemista ja hyväksymistä.
4. Madeiran seikkailuvaltio vakuuttaa 46. elokuuta 30 kolmannen osapuolen vakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen alueellisen lakiasetuksen nro 2008/12 / M 2008 §: n mukaisesti. Kaikki osallistujat kuuluvat Madeiran seikkailuvaltuuskunnan vakuutukseen Portugalin viranomaisten mukaan. laki.
5. Madeiran seikkailuvaltiolla on alueellisen matkailujärjestön myöntämä matkailualan animaatiolisenssi ”Alvará” Nº 63 / M / 2008, joka antaa luvan seikkailuvaltioiden järjestämiin aktiviteetteihin.
6. Kunkin toiminnan hinta sisältää kaikki toiminnan harjoittamiseen tarvittavat välineet. Asiakkaan vastuulla on varmistaa, että sinulla on hyvät terveysolosuhteet, harjoitusten harjoittamisesta.
7. Varauksen tekemiseksi sinun on lähetettävä sähköpostiviesti Madeira Adventure Kingdom -sivustolle, jossa on haluamasi aktiviteetti. Sitten lähetämme sinulle sähköpostin, joka sisältää 100% kokonaishinnan maksamisen tiedot heti maksun jälkeen, kun varauksesi on vahvistettu.
8. Maksu voidaan maksaa luottokortilla (PayPalin kautta) tai PayPal-tilillä.
9. Suorita maksu vasta sen jälkeen, kun Adventure Kingdom on vahvistanut varauksen.
10. Seikkailuvaltio pidättää oikeuden peruuttaa kaikki aktiviteetit korvaamalla asiakkaalle toiminnan järjestämisen kulut vähennettynä.
11. Ei esityksiä ja peruutuksia aktiviteettipäivänä ei palauteta.
12. Toiminta voidaan peruuttaa seuraavissa olosuhteissa:

  • Osallistujien vähimmäismäärää ei taata.
  • Sääolosuhteiden vuoksi.
  • Koska turvallisuuden vähimmäisehdot eivät täyty.
  • Syistä, jotka eivät ole ulottuvillamme: romahdus, sodat, konfliktit jne.
  • Eivät täyty keskenään sovittuja ehtoja -

13. Asiakas on vastuussa yksilöllisestä käyttäytymisestään jokaisessa toiminnassa, eikä hän ehkä pysty suorittamaan muuta toimintaa, jos hän vaarantaa muiden koskemattomuuden.
14. Adventure Kingdom ei ole vastuussa onnettomuuksista, jotka johtuvat tietovalvontalaitteiden osallistujien huolimattomuudesta tai huomiotta jättämisestä.
15. Henkilökohtaiset esineet ovat omistajiensa hoidossa, Adventure Kingdom ei ole vastuussa toiminnan aikana kadonneista esineistä.
16. Asiakkaat antavat Adventure Kingdomille kaikki oikeudet toiminnan aikana kerättyyn audiovisuaaliseen aineistoon ja sallivat sen käytön markkinointitarkoituksiin.17. Retket, valaiden ja delfiinien tarkkailu, katamaraani ja Jeep Safari ovat paikallisten toimittajien harjoittamia toimintoja,

17. Retket, valaiden ja delfiinien tarkkailu, katamaraani ja jeepisafari ovat paikallisten toimittajien harjoittamia aktiviteetteja, Madeira Adventure Kingdom on vain välituote.

3. Tietosuojakäytäntö

Madeira Adventure Kingdom (jäljempänä MAK) -yritys, joka vastaa sivustosta www.madeira-adventure-kingdom.com, arvostaa jäsentensä / asiakkaidensa yksityisyyttä ja sitoutuu kunnioittamaan sitä varmistamalla tietojen luottamuksellisuuden ja suojan. käyttäjien rekisteröimät.

Tämän tietosuojalausunnon tarkoituksena on tarjota käyttäjille tietoturva- ja tietosuojaolosuhteet, ja vain palvelun tarjoamiseen tarvittavia tietoja pyydetään ja kerätään verkkosivuston nimenomaisten ohjeiden mukaan. Voit vapaasti käyttää, korjata tai poistaa tietojasi.

1. Hoidosta vastaavan henkilön tunnistaminen
Yhtiö: Rodrigues & Cro Lda.
Ota yhteyttä tietosuojavastaavaan[sähköposti suojattu]

Otamme seuraavat sitoumukset käyttäjien kanssa:

  • Käsittelemään tietoja laillisella ja oikeudenmukaisella tavalla keräämällä vain tarvittavat ja merkitykselliset tiedot tarkoitukseen, johon ne on tarkoitettu.
  • Anna rekisteröidyn käyttää ja korjata joitain häntä koskevia tietoja.
  • Pidä tiedot paikkansapitävinä ja tarvittaessa ajan tasalla.
  • Takaa maksutta oikeuden poistaa käytetyt tiedot haltijan vaatimuksesta.
  • Halluta turvamekanismeja, jotka estävät luvattoman henkilön suorittaman tietojen hakemisen, muokkaamisen, tuhoamisen tai lisäämisen.
  • Älä yhdistä henkilötietoja, ellei se ole lain sallimaa.

2. TIEDOTUS JA SUOSITUS
Henkilötietosuojalailla (jäljempänä LPDP) ja tietosuojaa koskevalla yleisasetuksella (2016. huhtikuuta 679 annettu Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 27/2016, jäljempänä RGPD) varmistetaan luonnollisten henkilöiden suojelu henkilötietojen käsittelyn ja näiden tietojen vapaan liikkuvuuden osalta.

Oikeudellisesti "henkilötiedoilla" tarkoitetaan mitä tahansa luonteeltaan tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä koskevia tietoja riippumatta niiden tuesta, ääni ja kuva mukaan lukien, ja suoja ei kata oikeushenkilöiden tietoja.

Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön annat tietoisen, ilmaisen, vapaan ja yksiselitteisen suostumuksesi siihen, että www.madeira-adventure-kingdom.com -sivuston kautta toimitetut henkilötiedot sisällytetään tiedostoon, joka on MAK: n vastuulla, jonka hoito kuuluu LPDP: n ja RGPD: n ehdot täyttävät asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimet.

MAK ylläpitää tietokantaa asiakkaiden rekisteröinnillä. Tämän perusteella läsnä olevat tiedot ovat yksinomaan tietojen toimittamia rekisteröinnin yhteydessä, ja ne kerätään ja käsitellään automaattisesti vastaavasta tiedostosta vastaavan MAK: n kansallisen tietosuojakomission hyväksymien ehtojen mukaisesti.

Tietoja filosofisista tai poliittisista vakaumuksista, puolue- tai ammattiliittojäsenyydestä, uskonnollisesta vakaumuksesta, yksityiselämästä ja rodusta tai etnisestä alkuperästä sekä terveyttä ja seksuaalista elämää koskevia tietoja, mukaan lukien geneettiset tiedot, ei saa pyytää.

Missään tapauksessa emme saa suorittaa mitään seuraavista toimista henkilökohtaisilla tiedoilla, jotka toimitetaan meille tämän sivuston kautta:

Myöntää muille henkilöille tai muille yhteisöille ilman rekisteröidyn etukäteen antamaa suostumusta;

3. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUKSET
Tämän sivun kautta käsittelemiämme henkilötietoja käytetään vain seuraaviin tarkoituksiin:

  • (i) varauspyynnöt;
  • (ii) viestintä asiakkaiden kanssa ja epäilyjen selventäminen;
  • (iii) yhteydenottotilausten käsittely;
  • (iv) Vaatimuksen käsittely;
  • v) tilastolliset analyysitoimet;
  • vi) tarkistaa, ylläpitää ja kehittää järjestelmiä ja tilastollisia analyyseja;
  • (vii) suoramarkkinointiviestintä (jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tätä tarkoitusta varten);
  • viii) petosten ehkäisy ja torjunta;
  • (ix) pyyntö kommentoida ostettuja tuotteita tai palveluita;
  • (x) Suorita tyytyväisyystutkimuksia.

MAK takaa kaikkien asiakkaiden toimittamien tietojen luottamuksellisuuden. Vaikka MAK kerää ja käsittelee tietoja turvallisella tavalla ja estää niiden menetyksen tai käsittelyn, käyttämällä tähän tarkoitukseen kehittyneimpiä tekniikoita, ilmoitamme sinulle, että kerääminen avoimessa verkossa sallii henkilötietojen liikkumisen ilman tietoturvaolosuhteita, vaarassa kolmansien osapuolten näkemä ja käyttö.

MAK-verkkosivustolla on yhteydenottolomake, jossa käyttäjät voivat esittää kysymyksiä ja siten hyödyntää paremmin koko MAK-tarjousta. Jos käyttäjät toimittavat henkilötietoja MAK: lle tämän yhteydenottolomakkeen kautta, niitä ei käytetä mihinkään muuhun kuin käyttäjän pyytämään tarkoitukseen.

www.madeira-adventure-kingdom.com -sivustolla on chat, jossa käyttäjät voivat esittää kysymyksiä ja siten hyödyntää paremmin koko MAK-tarjousta. Jos käyttäjät toimittavat henkilötietoja MAK: lle chatin kautta, niitä ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin mitä käyttäjä on pyytänyt.

Toisaalta käyttäjä suostuu pääsyyn MAK: n kanssa tehdyn palvelun tietoihin voidakseen tarjota lisäpalveluja urakoitsijalle.

Henkilötietoja kerättäessä, paitsi kentissä, joissa on päinvastaista, käyttäjä voi vapaaehtoisesti asettaa henkilötiedot saataville ilman vastauksen puuttumista, mikä merkitsisi vastaavien palvelujen laadun tai määrän heikkenemistä (ellei toisin mainita) ). Pakolliseksi katsottuihin tietoihin vastaamatta jättäminen tarkoittaa kuitenkin sitä, että on mahdotonta päästä palveluun, jota varten tietoja pyydettiin.

Jos et hyväksy edellä mainittuja ehtoja, MAK ei voi tehdä sopimuksia kanssasi verkkosivustonsa kautta.

4. HENKILÖTIETOJEN ANTAMINEN
Tämän verkkosivuston tarkoituksen noudattamiseksi MAK voi siirtää henkilötietojaan muille yhteisöille, jotka käsittelevät niitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Sopimuspalveluiden tarjoaminen;
  • Maksujen hallinta ja käsittely;

Yksiköillä, joille MAK ja heidän henkilötiedot käsittelevät heitä yllä mainituin ehdoin, on seuraava luonne:

  • Vakuutusyhtiöt;
  • Kolmannet osapuolet, jotka liittyvät sopimuspalvelujen tarjoamiseen;
  • Maksunhallinta- ja käsittelyyksiköt;
  • Yksiköiden käsittely ja tilaaminen.

5. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN
MAK: n keräämät tiedot voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen (”ETA”) ulkopuolelle. Lähettämällä henkilötietosi hyväksyt tämän siirron, tallennuksen tai käsittelyn.

Kaikki MAK: lle toimitetut tiedot tallennetaan turvallisesti palvelimillemme ja / tai palveluntarjoajamme palvelimille, jotka saattavat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

6. TURVALLISUUSTOIMENPITEET
MAK toteaa, että se on pannut täytäntöön ja jatkaa niiden teknisten ja organisatoristen turvatoimenpiteiden toteuttamista, jotka ovat välttämättömiä sille toimitettujen henkilötietojen turvallisuuden varmistamiseksi luvattoman muuttamisen, häviämisen, käsittelyn ja / tai pääsyn estämiseksi. tekniikan tila, tallennettujen tietojen luonne ja riskit, joille ne altistuvat.

MAK takaa kaikkien asiakkaidensa rekisterissä tai tuotteiden tai palveluiden osto- / tilaamisprosessissa toimittamien tietojen luottamuksellisuuden. Tietojen kerääminen ja käsittely tapahtuu turvallisesti ja estää tietojen katoamisen tai käsittelyn. Kaikki tiedot syötetään suojatulle palvelimelle (128-bittinen SSL), joka salaa / koodaa (muuttuu koodiksi). Voit varmistaa, että selaimesi on suojattu, jos lukkosymboli tulee näkyviin tai jos osoite alkaa https: llä http: n sijaan.

Henkilötietoja käsitellään sellaisella suojaustasolla, joka laillisesti vaaditaan heidän turvallisuutensa takaamiseksi ja luvattoman muuttamisen, menettämisen, käsittelyn tai pääsyn estämiseksi, ottaen huomioon tekniikan tila, käyttäjän ollessa tietoinen ja hyväksymällä, että Internet-turvallisuustoimenpiteet eivät ole valloittamaton.

MAK sitoutuu aina, kun käytät henkilökohtaisia ​​tietojasi:

  • Säilyttää niitä oikeudellisesti täytäntöönpanokelpoisilla teknisillä ja organisatorisilla turvatoimilla, jotka takaavat heidän turvallisuutensa ja välttävät siten tietojen luonteen ja mahdollisten riskien luvattoman muuttamisen, katoamisen, käsittelyn tai pääsyn tekniikan nykytilan mukaisesti. heille altistuvat;
  • Käyttää tietoja yksinomaan aiemmin määriteltyihin tarkoituksiin;
  • Varmista, että tietoja käsittelevät vain työntekijät, joiden puuttuminen palvelun tarjoamiseen on välttämätöntä, ja että heitä sitoo salassapitovelvollisuus. Jos tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille, heitä olisi vaadittava pitämään luottamuksellisuus tämän asiakirjan määräysten mukaisesti.

7. KAUPALLINEN JA TARJOAVA VIESTINTÄ
Yksi tarkoituksista, joihin käsittelemme käyttäjien toimittamia henkilötietoja, on lähettää sähköistä viestintää kaupalliseen ja markkinointiviestintään liittyvien tietojen kanssa.

Aina kun teemme tällaista viestintää, se on suunnattu yksinomaan käyttäjille, jotka ovat aiemmin antaneet heille nimenomaisen luvan siihen.

Asetuksen nro. 7/2004 7. tammikuuta, jos haluat lopettaa kaupallisen tai myynninedistämisviestinnän vastaanottamisen MAK: lta, voit pyytää palvelun vastustusta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

8. OIKEUKSIEN HARJOITTELU
LDPD: n ja RGPD: n määräysten mukaisesti voit käyttää milloin tahansa pyynnöstäsi oikeuksiasi saada tietoja, oikaista, poistaa, rajoittaa, vastustaa ja siirtää tietoja millä tahansa seuraavista tavoista:

  • Sähköposti: [sähköposti suojattu]
  • Osoite: Estrada da Eira do Serrado Nº 38B
    Funchal, Madeira 9020-156
    Portugali

Jos haluat milloin tahansa lakata olemasta osa MAK-tietokantaa, voit käyttää tätä oikeutta näiden yhteyshenkilöiden kautta.

4. Evästekäytäntö

Tämä evästekäytäntö on olennainen osa www.madeira-adventure-kingdom.com -sivustoa Tietosuojalauseke (jäljempänä MAK, Sivusto tai Verkkosivusto). Sivustolle pääsy ja sen selaaminen tai sen palveluiden käyttö merkitsevät tietosuojakäytännön ehtojen hyväksymistä.

Paremman selauskokemuksen tarjoamiseksi verkkosivuston kautta, www.madeira-adventure-kingdom.com (jäljempänä "MAK", "Sivusto" tai "Verkkosivusto") ilmoittaa sinulle, että käytät evästeitä tai muita vastaavia toimintoja sisältäviä tiedostoja ( "Keksit").

Internet-viestinnän standardien toimivuudesta johtuen verkkosivustojen käyttö voi edellyttää evästeiden käyttöä. Joka tapauksessa ilmoitamme, että MAK on vastuussa evästeistä ja itse evästeiden ja kolmansien osapuolten kautta saatujen tietojen käsittelystä päättäessään kerättyjen tietojen käsittelyn tarkoituksesta, sisällöstä ja käytöstä.

1. Mikä on eväste?
Evästeet ovat tiedostoja, jotka sisältävät pieniä määriä tietoa, joka ladataan käyttäjän laitteeseen, kun vierailet verkkosivulla. Päätavoitteena on tunnistaa käyttäjä aina, kun hän käyttää sivustoa, mikä mahdollistaa myös sivuston paremman laadun ja paremman käytön. sivusto. Lyhyesti: pyri yksinkertaistamaan navigointiasi osoitteessa madeira-adventure-kingdom.com

Evästeet ovat välttämättömiä Internetin toiminnan kannalta. ne eivät vahingoita käyttäjän laitetta tai laitetta ja auttavat tunnistamaan ja ratkaisemaan mahdolliset virheet sivuston toiminnassa, jos selaimesi kokoonpano on sallittu.

2. MAK käyttää evästeitä.
Pääset sivustolle suostut nimenomaisesti tämän tyyppisten evästeiden käyttöön laitteillasi. Jos poistat evästeet käytöstä, sivustosi navigointia ei välttämättä ole optimoitu, ja jotkin sivustossa käytettävissä olevat toiminnot eivät välttämättä toimi oikein.

Erityisesti MAK käyttää evästeitä alla esitettyihin tarkoituksiin. Jos MAK käyttää tulevaisuudessa muita tarjoamaan enemmän ja parempia palveluja, käyttäjälle ilmoitetaan asiasta.

3. Käytetyt evästeet
- Asetukset evästeet
Nämä evästeet sallivat verkkosivustojen muistaa tietoja, jotka muuttavat verkkosivuston käyttäytymistä ja ulkonäköä. Nämä evästeet voivat myös auttaa sinua muuttamaan verkkosivujen tekstikokoa, kirjasinta ja muita mukautettavia osia. Ensisijaiseen evästeeseen tallennettujen tietojen menettäminen voi tehdä verkkosivustokokemuksesta vähemmän toimivan, mutta sen ei pitäisi estää sen toimintaa.

- Turvaevästeet
Turvallisuusevästeitä käytetään käyttäjien todentamiseen ja kirjautumistietojen vilpillisen käytön estämiseen ja tietojen suojaamiseen luvattomilta henkilöiltä. Voit esimerkiksi estää monenlaisia ​​hyökkäyksiä, kuten yrityksiä varastaa sisältöä lomakkeista, jotka täytät verkkosivuilla.

- Käsittele evästeitä
Prosessievästeet auttavat verkkosivustoa toimimaan ja tarjoamaan palveluja, joita verkkosivuston kävijä odottaa, kuten verkkosivujen selaaminen tai pääsy verkkosivuston suojatuille alueille. Ilman näitä evästeitä verkkosivusto ei voi toimia kunnolla.

- Istunnon tilan evästeet
Verkkosivustot keräävät usein tietoja siitä, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa tietyn verkkosivun kanssa. Tämä voi sisältää sivut, joilla käyttäjät käyvät useimmin, ja saavatko käyttäjät virheilmoituksia tietyiltä sivuilta. Niin sanotut "istunnon tilan evästeet" auttavat parantamaan yrityspalveluita parantamaan käyttäjien selainkokemusta. Näiden evästeiden estäminen tai poistaminen ei tee verkkosivustoa käyttökelvottomaksi.

- Analyysievästeet
Nämä evästeet auttavat verkkosivustojen ja sovellusten omistajia ymmärtämään kävijöiden osallistumista verkkosivuihinsa. He voivat käyttää evästeitä tietojen keräämiseksi ja verkkosivustojen käyttötilastojen ilmoittamiseksi yksilöimättä yksittäisiä kävijöitä.

- Mainosevästeet
Nämä evästeet (esimerkiksi alustat, kuten Google tai Facebook) auttavat sivuston omistajaa ja / tai sovelluksia sieppaamaan liidejä saadakseen uusia neuvonantajia / asiakkaita / sivuston käyttäjiä. Kerätyt tiedot ovat nimettömiä eikä käyttäjää voida tunnistaa. Niitä käytetään rajoittamaan mainoksen katselukertojen määrää ja auttamaan mittaamaan mainoskampanjan tehokkuutta.

- Evästeet ja sosiaaliset lisäosat (sosiaaliset painikkeet)
Näiden sosiaalisten evästeiden tarkoituksena on antaa käyttäjien jakaa sivuja ja sisältöä kolmansien osapuolten sosiaalisten verkostojen kautta. He voivat kohdistaa myös mainontatarjouksen sosiaalisissa verkostoissa.

Sivustollamme käytetään myös laajennuksia tai sosiaalisia painikkeita.

Sosiaaliset laajennukset mahdollistavat www.madeira-adventure-kingdom.com -sivuston sivujen ja sisällön jakamisen eri sosiaalisilla alustoilla. Ne antavat käyttäjän esimerkiksi tykätä ja jakaa tietoja sivustoltamme ystävien kanssa sosiaalisissa verkostoissa.

Tätä tarkoitusta varten laajennukset käyttävät evästeitä käyttäjien navigoinnin seuraamiseen riippumatta siitä, ovatko ne näiden alustojen käyttäjät, ja tarkistamaan, ovatko he yhteydessä sosiaaliseen verkostoon selaamisen aikana. Näiden evästeiden avulla voit myös kohdistaa mainostarjouksia näille alustoille.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä suhteessa sosiaalisiin verkostoihin saat tutustua kolmansien osapuolten sosiaalisten verkostojen tietosuojakäytäntöihin.

Kaikki evästeet säilytetään vain niin kauan kuin ehdottomasti tarvitaan niiden käyttöön.

4. Käyttäjäasetukset estämään evästeet
Sovellettavan lain mukaisesti tarjoamme tietoja, joiden avulla voit määrittää selaimesi hallitsemaan ja ylläpitämään yksityisyyttäsi ja tietoturvaa evästeiden suhteen. Siksi tarjoamme tietoja ja linkkejä pääselainten virallisille verkkosivustoille, jotta käyttäjä voi päättää hyväksyäkö evästeet vai ei.

Evästeasetuksia voidaan muuttaa selaimen asetuksissa seuraamalla linkkien ohjeita:
kromi
Firefox
Internet Explorer
safari

Lisätietoja evästeistä, mukaan lukien tieto asennetuista evästeistä ja siitä, miten niitä voidaan hallita ja poistaa, on osoitteessa www.allaboutcookies.org. Jos et halua, että Google Analytics havaitsee sivustokäynnit, sinun pitäisi http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Käyttäjä hyväksyy evästeiden käytön, jos hän jatkaa tämän sivun selaamista jatkamatta ensin sen poistamista käytöstä.

5. Kuluttajavalistus

Kulutusriidan sattuessa kuluttaja voi turvautua linjaan eurooppalaiseen riitojenratkaisufoorumiin, joka on saatavana osoitteessa http://ec.europa.eu/consumers/odr tai seuraavat vaihtoehtoiset kuluttajariitojen ratkaisuyksiköt:

1. CNIACC - Kansallinen informação-e-väitöskokoelma
Puh .: 213;
Sähköposti: [sähköposti suojattu];
Verkko: www.arbitragemdeconsumo.org / www.facebook.com/cniacc
2. CIMAAL - Centro de Informação, Mediação e Algarven kilpailukeskus
Puh .: 289;
Sähköposti: [sähköposti suojattu];
Verkko: www.consumidoronline.pt
3. Keskus de Arbitragem de Conflitos de Consumo do Distrito de Coimbrassa
Puh .: 239 821/690;
Sähköposti: [sähköposti suojattu];
Verkko: www.centrodearbitragemdecoimbra.com
4. Centro de Arbitragem de Conflitos de Consumo de Lisboa
Puh .: 218/807;
Sähköposti: [sähköposti suojattu][sähköposti suojattu];
Verkko: www.centroarbitragemlisboa.pt
5. Centro de Informação de Consumo e Arbitragem do Porto
Puh .: 225/508;
Sähköposti: [sähköposti suojattu];
Verkko: www.cicap.pt
6. Välimiesoikeuskeskus, Consumo do Vale do Ave / Tribunal Arbitral
Puh .: 253;
Sähköposti: [sähköposti suojattu];
Verkko: www.triave.pt
7. Centro de Informação, Mediação e Arbitragem de Consumo (Tribunal Arbitral de Consumo)
Puh .: 253;
Sähköposti: [sähköposti suojattu];
Verkko: www.ciab.pt
8. Centro de Arbitragem de Conflitos de Consumo da Região Autónoma da Madeira
Morada: Rua Direita, 27 - 1o Andar, 9050-405 Funchal;
Tel .: 291 215 070
Sähköposti: [sähköposti suojattu];
Verkko: www.srrh.gov-madeira.pt

Lisätietoja on kuluttajaportaalissa http://www.consumidor.pt

Viimeisin päivitys: 25 toukokuuta 2018

Löydä parhaat aktiviteetit Madeiralla

Madeira Levada -kävelyretket, melonta, laitesukellus, Madeiran saariretket, Jeep-safari, valaiden ja delfiinien katselu, ryhmät ja kannustimet sekä valmentajat.

Pin Se Pinterest