Privatlivspolitik

Her er vores privatlivspolitik vedr Madeira Adventure Kingdom internet side.

Privatlivspolitik

virksomheden Madeira Adventure Kingdom (herefter "MAK"), den enhed, der er ansvarlig for www.madeira-adventure-kingdom.com, værdsætter sine medlemmers/klienters privatliv og forpligter sig i denne forstand til at respektere det og sikre fortroligheden og beskyttelsen af ​​de data, der er registreret af brugere.

Denne fortrolighedserklæring er beregnet til at give brugerne betingelserne for sikkerhed og fortrolighed, og kun de data, der er nødvendige for levering af tjenesten, bliver anmodet om og indsamlet i henhold til de eksplicitte angivelser på hjemmesiden. Du har fri adgang til, rette eller slette dine data.

1. IDENTIFIKATION AF ANSVARLIG FOR BEHANDLING
Virksomheden: Rodrigues & Cro Lda.
Kontakt databeskyttelsesansvarligdados.pessoais@madeira-adventure-kingdom.com

Vi påtager os følgende forpligtelser over for brugerne:

  • At behandle data på en lovlig og retfærdig måde ved kun at indsamle de oplysninger, der er nødvendige og relevante for det formål, de er beregnet til.
  • Tillad den registrerede at få adgang til og rette nogle oplysninger om ham / hende.
  • Hold dataene nøjagtige og om nødvendigt aktuelle.
  • Garanterer gratis retten til at slette de anvendte data, når indehaveren kræver det.
  • Besidder sikkerhedsmekanismer, der forhindrer en uautoriseret persons konsultation, ændring, destruktion eller tilføjelse af data til at gøre det.
  • Udfør ikke samtrafik mellem personlige data, medmindre lovgivningen tillader det.

2. INFORMATION OG SAMTYKKE
Persondataloven (i det følgende benævnt "LPDP") og den generelle forordning om databeskyttelse (Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016, i det følgende benævnt "RGPD") sikrer beskyttelse af fysiske personer med hensyn til behandling af personoplysninger og fri udveksling af sådanne data.

Juridisk set betyder "personlige data" enhver information af enhver art og uanset deres støtte, herunder lyd og billede, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, og beskyttelse dækker ikke dataene for juridiske personer.

Ved at acceptere denne fortrolighedspolitik giver du dit informerede, udtrykkelige, gratis og utvetydige samtykke til, at de personlige data, der leveres via webstedet www.madeira-adventure-kingdom.com, skal inkluderes i en fil, der er ansvarlig for MAK, hvis behandling vilkårene i LPDP og RGPD overholder passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

MAK vedligeholder en database med registrering af sine kunder. De tilstedeværende data på dette grundlag er udelukkende de data, der leveres af dataene på tidspunktet for deres registrering, og indsamles automatisk og behandles i henhold til de vilkår, der er godkendt af National Data Protection Commission, af MAK, den enhed, der er ansvarlig for den tilsvarende fil.

Oplysninger om filosofisk eller politisk overbevisning, medlemskab af parti eller fagforening, religiøs overbevisning, privatliv og race eller etnisk oprindelse samt data om sundhed og sexliv, herunder genetiske data, skal ikke søges.

Under ingen omstændigheder skal vi udføre nogen af ​​følgende aktiviteter med personoplysninger, der gives os via dette websted:

Giv andre personer eller andre enheder uden forudgående samtykke fra den registrerede

3. FORMÅL MED BEHANDLING AF PERSONLIGE DATA
De personlige data, som vi behandler via denne side, vil kun blive brugt til følgende formål:

  • (i) anmodninger om reservation;
  • (ii) kommunikation med kunder og afklaring af tvivl
  • (iii) Kontaktordrebehandling
  • (iv) Kravsbehandling;
  • (v) statistiske analyseaktiviteter
  • (vi) Verificere, vedligeholde og udvikle systemer og statistiske analyser
  • (vii) Direkte markedsføringskommunikation (hvis du har givet samtykke til behandlingen af ​​dine personoplysninger til dette formål)
  • (viii) Forebyggelse og bekæmpelse af svig
  • (ix) Anmodning om kommentarer til købte produkter eller tjenester;
  • (x) Gennemfør tilfredshedsundersøgelser.

MAK garanterer fortroligheden af ​​alle data, der leveres af sine kunder. Selv om MAK indsamler og behandler data på en sikker måde og forhindrer tab eller manipulation af dem ved hjælp af de mest avancerede teknikker til dette formål, informerer vi dig om, at indsamling i åbent netværk tillader cirkulation af personoplysninger uden sikkerhedsforhold med risiko at blive set og brugt af uautoriserede tredjeparter.

MAK-webstedet har en kontaktformular, hvor brugerne kan stille spørgsmål og dermed udnytte hele MAK-tilbudet bedre. Hvis brugere leverer personlige data til MAK via denne kontaktformular, vil de ikke blive brugt til andet formål end det, som brugeren anmoder om.

Webstedet www.madeira-adventure-kingdom.com har en chat, hvor brugerne kan stille spørgsmål og dermed bedre udnytte hele MAK-tilbudet. Hvis brugere leverer personlige data til MAK via chat, vil de ikke blive brugt til andet formål end det, som brugeren anmoder om.

På den anden side giver brugeren samtykke til adgangen til oplysningerne om den service, der er indgået kontrakt med MAK for at kunne tilbyde yderligere tjenester til entreprenøren.

På tidspunktet for indsamlingen af ​​personoplysninger, undtagen i de felter, hvor det modsatte er angivet, kan brugeren frivilligt stille personoplysninger til rådighed uden manglende respons, der indebærer et fald i kvaliteten eller kvantiteten af ​​de tilsvarende tjenester (medmindre andet er angivet ). Manglende reaktion på data, der betragtes som obligatorisk, vil dog betyde, at det er umuligt at få adgang til den tjeneste, som dataene blev anmodet om.

Hvis du ikke accepterer ovenstående betingelser, vil MAK ikke være i stand til at indgå kontrakt med dig via sit websted.

4. TILDELING AF PERSONLIGE DATA
For at overholde formålet med dette websted kan MAK overføre sine personoplysninger til andre enheder, der behandler det til følgende formål:

  • Levering af kontrakterede tjenester;
  • Betalingsstyrings- og behandlingsaktiviteter;

Enhederne, som MAK og deres personlige data til at håndtere dem i ovennævnte vilkår, har følgende karakter:

  • Forsikringsselskaber;
  • Tredjeparter relateret til levering af kontrakterede tjenester;
  • Betalingsstyrings- og behandlingsenheder
  • Behandling og bestilling af enheder.

5. OPBEVARING AF DINE PERSONLIGE DATA
Data indsamlet af MAK kan overføres og lagres på en destination uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"). Ved at indsende dine personlige data accepterer du denne overførsel, opbevaring eller behandling.

Al information, der leveres til MAK, gemmes sikkert på vores servere og / eller servere fra vores tjenesteudbydere, som kan være placeret i lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”). Vi tager alle rimelige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

6. SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER
MAK oplyser, at det har implementeret og vil fortsætte med at gennemføre de sikkerhedsforanstaltninger af teknisk og organisatorisk art, der er nødvendige for at sikre sikkerheden af ​​de personoplysninger, der gives til den, for at forhindre uautoriseret ændring, tab, behandling og / eller adgang, tage hensyn til den teknologiens tilstand, arten af ​​de lagrede data og de risici, de er udsat for.

MAK garanterer fortroligheden af ​​alle data, der leveres af sine kunder, enten i registret eller i processen med at købe / bestille produkter eller tjenester. Indsamling og behandling af data finder sted sikkert og forhindrer tab eller manipulation af dem. Alle data vil blive indtastet på en Secure Server (128 bit SSL), der krypterer / koder (omdannes til en kode). Du kan kontrollere, at din browser er sikker, hvis låsesymbolet vises, eller hvis adressen starter med https i stedet for http.

Personoplysningerne behandles med det beskyttelsesniveau, der lovligt kræves for at garantere deres sikkerhed og forhindre uautoriseret ændring, tab, behandling eller adgang under hensyntagen til teknologiens tilstand, er brugeren opmærksom på og accepterer, at foranstaltningerne til internetsikkerhed ikke er imprægnerbar.

MAK, når du får adgang til personlige data, forpligter sig til at:

  • At gemme dem ved hjælp af juridisk håndhævelige sikkerhedsforanstaltninger af teknisk og organisatorisk art, der garanterer deres sikkerhed, og derved undgår uautoriseret ændring, tab, behandling eller adgang i overensstemmelse med den nuværende teknologiske tilstand til datatypen og de mulige risici som de udsættes for
  • Brug dataene udelukkende til de tidligere definerede formål;
  • Sørg for, at dataene kun behandles af de arbejdstagere, hvis intervention er nødvendig for at levere tjenesten, og at de er bundet af tavshedspligt og fortrolighed. Hvis oplysningerne videregives til tredjeparter, skal de være forpligtet til at holde fortroligheden i overensstemmelse med bestemmelserne i dette dokument.

7. KOMMERCIEL OG FREMMENDE KOMMUNIKATION
Et af de formål, som vi behandler personlige data leveret af brugerne, er at sende elektronisk kommunikation med information vedrørende kommerciel og reklamekommunikation.

Hver gang vi kommunikerer af denne type, vil den udelukkende blive rettet mod brugere, der tidligere har godkendt dem udtrykkeligt.

I overensstemmelse med bestemmelserne i lovdekret nr. 7/2004 af 7. januar, hvis du ønsker at stoppe med at modtage kommerciel eller reklamekommunikation fra MAK, kan du anmode om modstand fra tjenesten ved at sende en e-mail til  dados.pessoais@madeira-adventure-kingdom.com

8. ØVELSE AF RETTIGHEDER
I overensstemmelse med bestemmelserne i LDPD og RGPD kan du udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, sletning, begrænsning, modstand og bærbarhed til enhver tid efter anmodning på en af ​​følgende måder:

Hvis du til enhver tid ønsker at ophøre med at være en del af MAK-databasen, kan du udøve denne ret gennem disse kontakter.

Seneste opdatering: 25 May 2018

Oplev de bedste aktiviteter på Madeira

Madeira Levada-vandreture, canyoning, dykning, Madeira Island-ture, jeepsafari, hval- og delfinsafari, grupper og incitamenter og coachudflugt.

BOOK NU BOOK NU

Pin det på Pinterest