Almindelige Betingelser

Her er vores privatlivspolitik vedr Madeira Adventure Kingdom internet side.

Generelle vilkår og betingelser for brug
  • 1. Domæneejerskab www.madeira-adventure-kingdom.com
  • 2. Generelle betingelser
  • 3. Fortrolighedspolitik
  • 4. Cookiepolitik
  • 5. Forbrugeroplysninger
1. Domæneejerskab www.madeira-adventure-kingdom.com

Webstedet www.madeira-adventure-kingdom.com er registreret og ejes af Rodrigues & Cro Lda, enhed med ansvar for www.madeira-adventure-kingdom.com.

For enhver afklaring relateret til webstedet www.madeira-adventure-kingdom.com eller disse generelle vilkår og betingelser for brug og kontrakt (CGCU), kan du kontakte Madeira Adventure Kingdom Kundeservice på en af ​​følgende måder:

2. Generelle betingelser

1. Disse generelle betingelser sætter forholdet mellem kunden og Madeira Adventure Kingdom.
2. Madeira Adventure Kingdom er et registreret varemærke i (INPI), vil handelsnavnet og al fakturering blive faktureret af vores navn: Rodrigues & Cro Ltd.
3. Registreringen i en aktivitet kræver viden og accept af disse betingelser.
4. Madeira Adventure Kingdom sikrer en tredjepartsforsikring og personlig ulykkesforsikring i henhold til artikel 46 i regionalt lovdekret nr. 30/2008/M, den 12. august 2008. Alle deltagere er dækket af en forsikring pr. Madeira Adventure Kingdom i henhold til den portugisiske lov.
5. Madeira Adventure Kingdom har en turist-animation Licens "Alvará" Nº 63/M/2008 udstedt af den regionale turisme Direktion, der godkender aktiviteterne afholdt af Adventure Kingdom.
6. Den viste pris for hver aktivitet inkluderer alt det nødvendige udstyr til at udøve aktiviteten. Det er kundens ansvar at sikre, at du er under gode sundhedsmæssige forhold til udøvelsen af ​​aktiviteterne.
7. For at foretage en reservation skal du sende en e-mail til Madeira Adventure Kingdom med den aktivitet, du vil lave. Derefter sender vi dig en e-mail med detaljerne for betaling af 100% af de samlede omkostninger, lige efter betalingen din reservation er bekræftet.
8. Betalingen kan betales med kreditkort (via PayPal) eller med PayPal-konto.
9. Du skal kun gennemføre betalingen efter bekræftelse af reservationen fra Adventure Kingdom.
10. Adventure Kingdom forbeholder sig ret til at annullere enhver aktivitet og tilbagebetale klienten efter fradrag af udgifterne til organisering af aktiviteten.
11. Ingen shows og aflysninger på aktivitetsdagen refunderes ikke.
12. Aktiviteter kan annulleres under følgende omstændigheder:

  • Minimumsdeltagerne er ikke garanteret.
  • På grund af vejrforhold.
  • På grund af ikke at være opfyldt minimumsbetingelserne for sikkerhed.
  • På grund af årsager uden for vores rækkevidde: sammenbrud, krige, konflikter osv ...
  • Ikke er opfyldt de betingelser, der er aftalt mellem hinanden-

13. Kunden er ansvarlig for deres individuelle adfærd på hver aktivitet og er muligvis ikke i stand til at udføre resten af ​​aktiviteten, hvis han risikerer andres integritet.
14. Adventure Kingdom er ikke ansvarlig for ulykker som følge af skødesløshed eller tilsidesættelse af deltagerne i informationsmonitorerne.
15. Personlige genstande er under dets ejeres, Adventure Kingdom er ikke ansvarlig for de objekter, der går tabt under aktiviteten.
16. Kunder giver til Adventure Kingdom alle rettigheder til det audiovisuelle materiale, der indsamles under aktiviteten, og tillader, at det bruges til salgsfremmende formål.17. Udflugter, hval- og delfinsafari, katamaran og jeepsafari er aktiviteter, der udføres af lokale leverandører,

17. Udflugter, hval- og delfinsafari, katamaran og jeepsafari er aktiviteter, der udføres af lokale leverandører, Madeira Adventure Kingdom er kun et mellemled.

3. Fortrolighedspolitik

virksomheden Madeira Adventure Kingdom (herefter "MAK"), den enhed, der er ansvarlig for www.madeira-adventure-kingdom.com, værdsætter sine medlemmers/klienters privatliv og forpligter sig i denne forstand til at respektere det og sikre fortroligheden og beskyttelsen af ​​de data, der er registreret af brugere.

Denne fortrolighedserklæring er beregnet til at give brugerne betingelserne for sikkerhed og fortrolighed, og kun de data, der er nødvendige for levering af tjenesten, bliver anmodet om og indsamlet i henhold til de eksplicitte angivelser på hjemmesiden. Du har fri adgang til, rette eller slette dine data.

1. IDENTIFIKATION AF ANSVARLIG FOR BEHANDLING
Virksomheden: Rodrigues & Cro Lda.
Kontakt databeskyttelsesansvarligdados.pessoais@madeira-adventure-kingdom.com

Vi påtager os følgende forpligtelser over for brugerne:

  • At behandle data på en lovlig og retfærdig måde ved kun at indsamle de oplysninger, der er nødvendige og relevante for det formål, de er beregnet til.
  • Tillad den registrerede at få adgang til og rette nogle oplysninger om ham / hende.
  • Hold dataene nøjagtige og om nødvendigt aktuelle.
  • Garanterer gratis retten til at slette de anvendte data, når indehaveren kræver det.
  • Besidder sikkerhedsmekanismer, der forhindrer en uautoriseret persons konsultation, ændring, destruktion eller tilføjelse af data til at gøre det.
  • Udfør ikke samtrafik mellem personlige data, medmindre lovgivningen tillader det.

2. INFORMATION OG SAMTYKKE
Persondataloven (i det følgende benævnt "LPDP") og den generelle forordning om databeskyttelse (Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016, i det følgende benævnt "RGPD") sikrer beskyttelse af fysiske personer med hensyn til behandling af personoplysninger og fri udveksling af sådanne data.

Juridisk set betyder "personlige data" enhver information af enhver art og uanset deres støtte, herunder lyd og billede, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, og beskyttelse dækker ikke dataene for juridiske personer.

Ved at acceptere denne fortrolighedspolitik giver du dit informerede, udtrykkelige, gratis og utvetydige samtykke til, at de personlige data, der leveres via webstedet www.madeira-adventure-kingdom.com, skal inkluderes i en fil, der er ansvarlig for MAK, hvis behandling vilkårene i LPDP og RGPD overholder passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

MAK vedligeholder en database med registrering af sine kunder. De tilstedeværende data på dette grundlag er udelukkende de data, der leveres af dataene på tidspunktet for deres registrering, og indsamles automatisk og behandles i henhold til de vilkår, der er godkendt af National Data Protection Commission, af MAK, den enhed, der er ansvarlig for den tilsvarende fil.

Oplysninger om filosofisk eller politisk overbevisning, medlemskab af parti eller fagforening, religiøs overbevisning, privatliv og race eller etnisk oprindelse samt data om sundhed og sexliv, herunder genetiske data, skal ikke søges.

Under ingen omstændigheder skal vi udføre nogen af ​​følgende aktiviteter med personoplysninger, der gives os via dette websted:

Giv andre personer eller andre enheder uden forudgående samtykke fra den registrerede

3. FORMÅL MED BEHANDLING AF PERSONLIGE DATA
De personlige data, som vi behandler via denne side, vil kun blive brugt til følgende formål:

  • (i) anmodninger om reservation;
  • (ii) kommunikation med kunder og afklaring af tvivl
  • (iii) Kontaktordrebehandling
  • (iv) Kravsbehandling;
  • (v) statistiske analyseaktiviteter
  • (vi) Verificere, vedligeholde og udvikle systemer og statistiske analyser
  • (vii) Direkte markedsføringskommunikation (hvis du har givet samtykke til behandlingen af ​​dine personoplysninger til dette formål)
  • (viii) Forebyggelse og bekæmpelse af svig
  • (ix) Anmodning om kommentarer til købte produkter eller tjenester;
  • (x) Gennemfør tilfredshedsundersøgelser.

MAK garanterer fortroligheden af ​​alle data leveret af sine kunder. Selvom MAK indsamler og behandler data på en sikker måde og forhindrer tab eller manipulation af dem ved hjælp af de mest avancerede teknikker til dette formål, informerer vi dig om, at indsamlingen i åbent netværk tillader cirkulation af personoplysninger uden sikkerhedsforhold, med risiko at blive set og brugt af uautoriserede tredjeparter.

MAK-webstedet har en kontaktformular, hvor brugerne kan stille spørgsmål og dermed udnytte hele MAK-tilbudet bedre. Hvis brugere leverer personlige data til MAK via denne kontaktformular, vil de ikke blive brugt til andet formål end det, som brugeren anmoder om.

 www.madeira-adventure-kingdom.com webstedet har en chat, hvor brugerne kan stille spørgsmål og dermed udnytte hele MAK-tilbudet bedre. Hvis brugere leverer personlige data til MAK via chat, vil de ikke blive brugt til andet formål end det, som brugeren anmoder om.

På den anden side giver brugeren samtykke til adgangen til oplysningerne om den service, der er indgået kontrakt med MAK for at kunne tilbyde yderligere tjenester til entreprenøren.

På tidspunktet for indsamlingen af ​​personoplysninger, undtagen i de felter, hvor det modsatte er angivet, kan brugeren frivilligt stille personoplysninger til rådighed uden manglende respons, der indebærer et fald i kvaliteten eller kvantiteten af ​​de tilsvarende tjenester (medmindre andet er angivet ). Manglende reaktion på data, der betragtes som obligatorisk, vil dog betyde, at det er umuligt at få adgang til den tjeneste, som dataene blev anmodet om.

Hvis du ikke accepterer ovenstående betingelser, vil MAK ikke være i stand til at indgå kontrakt med dig via sit websted.

4. TILDELING AF PERSONLIGE DATA
For at overholde formålet med dette websted kan MAK overføre sine personoplysninger til andre enheder, der behandler det til følgende formål:

  • Levering af kontrakterede tjenester;
  • Betalingsstyrings- og behandlingsaktiviteter;

Enhederne, som MAK og deres personlige data til at håndtere dem i ovennævnte vilkår, har følgende karakter:

  • Forsikringsselskaber;
  • Tredjeparter relateret til levering af kontrakterede tjenester;
  • Betalingsstyrings- og behandlingsenheder
  • Behandling og bestilling af enheder.

5. OPBEVARING AF DINE PERSONLIGE DATA
Data indsamlet af MAK kan overføres og lagres på en destination uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"). Ved at indsende dine personlige data accepterer du denne overførsel, opbevaring eller behandling.

Al information, der leveres til MAK, gemmes sikkert på vores servere og / eller servere fra vores tjenesteudbydere, som kan være placeret i lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”). Vi tager alle rimelige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

6. SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER
MAK oplyser, at det har implementeret og vil fortsætte med at gennemføre de sikkerhedsforanstaltninger af teknisk og organisatorisk art, der er nødvendige for at sikre sikkerheden af ​​de personoplysninger, der gives til den, for at forhindre uautoriseret ændring, tab, behandling og / eller adgang, tage hensyn til den teknologiens tilstand, arten af ​​de lagrede data og de risici, de er udsat for.

MAK garanterer fortroligheden af ​​alle data, der leveres af sine kunder, enten i registret eller i processen med at købe / bestille produkter eller tjenester. Indsamling og behandling af data finder sted sikkert og forhindrer tab eller manipulation af dem. Alle data vil blive indtastet på en Secure Server (128 bit SSL), der krypterer / koder (omdannes til en kode). Du kan kontrollere, at din browser er sikker, hvis låsesymbolet vises, eller hvis adressen starter med https i stedet for http.

Personoplysningerne behandles med det beskyttelsesniveau, der lovligt kræves for at garantere deres sikkerhed og forhindre uautoriseret ændring, tab, behandling eller adgang under hensyntagen til teknologiens tilstand, er brugeren opmærksom på og accepterer, at foranstaltningerne til internetsikkerhed ikke er imprægnerbar.

MAK, når du får adgang til personlige data, forpligter sig til at:

  • At gemme dem ved hjælp af juridisk håndhævelige sikkerhedsforanstaltninger af teknisk og organisatorisk art, der garanterer deres sikkerhed, og derved undgår uautoriseret ændring, tab, behandling eller adgang i overensstemmelse med den nuværende teknologiske tilstand til datatypen og de mulige risici som de udsættes for
  • Brug dataene udelukkende til de tidligere definerede formål;
  • Sørg for, at dataene kun behandles af de arbejdstagere, hvis intervention er nødvendig for at levere tjenesten, og at de er bundet af tavshedspligt og fortrolighed. Hvis oplysningerne videregives til tredjeparter, skal de være forpligtet til at holde fortroligheden i overensstemmelse med bestemmelserne i dette dokument.

7. KOMMERCIEL OG FREMMENDE KOMMUNIKATION
Et af de formål, som vi behandler personlige data leveret af brugerne, er at sende elektronisk kommunikation med information vedrørende kommerciel og reklamekommunikation.

Hver gang vi kommunikerer af denne type, vil den udelukkende blive rettet mod brugere, der tidligere har godkendt dem udtrykkeligt.

I overensstemmelse med bestemmelserne i lovdekret nr. 7/2004 af 7. januar, hvis du ønsker at stoppe med at modtage kommerciel eller reklamekommunikation fra MAK, kan du anmode om modstand fra tjenesten ved at sende en e-mail til dados.pessoais@madeira-adventure-kingdom.com

8. ØVELSE AF RETTIGHEDER
I overensstemmelse med bestemmelserne i LDPD og RGPD kan du udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, sletning, begrænsning, modstand og bærbarhed til enhver tid efter anmodning på en af ​​følgende måder:

Hvis du til enhver tid ønsker at ophøre med at være en del af MAK-databasen, kan du udøve denne ret gennem disse kontakter.

4. Cookiepolitik

Denne cookiepolitik er en integreret del af www.madeira-adventure-kingdom.com Privatlivspolitik (herefter "MAK", "Site" eller "Website"). Adgang til og browsing på siden eller brugen af ​​dets tjenester indebærer accept af vilkårene og betingelserne i fortrolighedspolitikken.

For at lette og give en bedre browseroplevelse gennem hjemmesiden informerer www.madeira-adventure-kingdom.com (herefter "MAK", "Site" eller "Website") dig om, at du bruger cookies eller andre filer med lignende funktionalitet ( "Cookies").

På grund af hvordan internetkommunikationsstandarder fungerer, kan adgang til websteder medføre brug af cookies. Under alle omstændigheder informerer vi om, at MAK er ansvarlig for cookies og for behandlingen af ​​de data, der er opnået gennem selve cookies og tredjeparter, og beslutter formålet, indholdet og brugen af ​​behandlingen af ​​de indsamlede oplysninger.

1. Hvad er en cookie?
Cookies er filer, der indeholder små mængder information, der downloades til brugerens enhed, når du besøger en webside. Hovedformålet er at genkende brugeren, når han eller hun går ind på siden, hvilket også giver mulighed for bedre kvalitet og bedre brug af webstedet. websted. Kort: sigter mod at forenkle din navigation på madeira-adventure-kingdom.com

Cookies er afgørende for Internets funktion; de beskadiger ikke brugerens enhed / enhed, og hvis de er aktiveret i konfigurationen af ​​din browser, hjælper de med at identificere og løse mulige fejl i driften af ​​webstedet.

2. Brug af cookies af MAK.
Ved at få adgang til webstedet giver du udtrykkeligt samtykke til brugen af ​​denne type cookies på dine enheder. Hvis du deaktiverer cookies, er din webstedsnavigation muligvis ikke optimeret, og nogle af de tilgængelige funktioner på webstedet fungerer muligvis ikke korrekt.

Specifikt bruger MAK cookies til nedenstående formål. Hvis MAK i fremtiden bruger andre til at give flere og bedre tjenester, vil brugeren blive informeret herom.

3. Brugte cookies
- Indstillinger Cookies
Disse cookies giver websteder mulighed for at huske information, der ændrer webstedets opførsel og udseende. Disse cookies kan også hjælpe dig med at ændre tekststørrelse, skrifttype og andre dele, der kan tilpasses på websider. At miste information gemt i en foretrukken cookie kan gøre webstedets oplevelse mindre funktionel, men bør ikke hindre dens drift.

- Sikkerhedscookies
Sikkerhedscookies bruges til at godkende brugere og forhindre svigagtig brug af loginoplysninger og beskytte data mod uautoriserede personer. For eksempel kan du blokere for mange typer angreb, f.eks. Forsøg på at stjæle indhold fra formularer, som du udfylder på websider.

- Behandle cookies
Processcookies hjælper webstedet med at køre og levere tjenester, som den besøgende forventer, såsom at surfe på websider eller få adgang til sikre områder på hjemmesiden. Uden disse cookies kan webstedet ikke fungere korrekt.

- Sessionstatscookies
Websteder samler ofte oplysninger om, hvordan brugere interagerer med en bestemt webside. Dette kan omfatte de sider, som brugerne besøger hyppigst, og om brugerne modtager fejlmeddelelser fra bestemte sider. Såkaldte “session-state cookies” hjælper med at forbedre forretningstjenesterne for at forbedre vores brugeres browseroplevelse. Blokering eller sletning af disse cookies gør ikke hjemmesiden ubrugelig.

- Analysecookies
Disse cookies hjælper websteds- og appejere med at forstå deres besøgendes involvering i deres websider. De kan bruge et sæt cookies til at indsamle oplysninger og rapportere brugsstatistikker for websteder uden personligt at identificere individuelle besøgende.

- Annoncering af cookies
Disse cookies (f.eks. Platforme som Google eller Facebook) hjælper webstedsejeren og / eller applikationerne med at opfange "Leads" for at få nye rådgivere / klienter / brugere af hjemmesiden. De indsamlede data er anonyme, og brugeren kan ikke identificeres. De bruges til at begrænse antallet af gange, en annonce er set, og hjælpe med at måle effektiviteten af ​​en reklamekampagne.

- Cookies og sociale plug-ins (sociale knapper)
Disse sociale cookies er beregnet til at give brugerne mulighed for at dele sider og indhold via sociale netværk fra tredjepart. De kan også målrette reklametilbudet på sociale netværk.

Vores side bruger også plug-ins eller sociale knapper.

De sociale plug-ins gør det muligt at gøre det lettere at dele sider og indhold på webstedet www.madeira-adventure-kingdom.com på forskellige sociale platforme. For eksempel tillader de brugeren at kunne lide og dele oplysninger fra vores websted med deres venner på sociale netværk.

Til dette formål bruger plug-ins cookies til at spore brugernavigationen, uanset om de er brugere af disse platforme eller ej, og til at kontrollere, om de er forbundet til det sociale netværk eller ej, mens de browser. Disse cookies giver dig også mulighed for at målrette annonceringstilbud på disse platforme.

For mere information om brugen af ​​personlige data i relation til sociale netværk, kan fortrolighedspolitikkerne for tredjeparts sociale netværk konsulteres.

Alle cookies opbevares kun i den tid, der er strengt nødvendigt for deres brug.

4. Brugeropsætning for at forhindre cookies
I overensstemmelse med gældende lovgivning leverer vi oplysninger, der giver dig mulighed for at konfigurere din browser til at administrere og vedligeholde dit privatliv og din sikkerhed med hensyn til cookies. Derfor giver vi information og links til de officielle websteder i de vigtigste browsere, så brugeren kan beslutte, om han eller hun vil acceptere brugen af ​​cookies.

Cookieindstillingerne kan ændres i browserens præferencer ved at følge instruktionerne i linkene:
Chrome
Firefox
Internet Explorer
Safari

For mere information om cookies, herunder for at vide, hvilke cookies der er installeret, og hvordan de kan administreres og slettes, kan du få adgang til www.allaboutcookies.org. Hvis du ikke ønsker, at dit webstedsbesøg skal registreres af Google Analytics, skal du http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Det forstås, at brugeren accepterer brugen af ​​cookies, hvis han fortsætter med at gennemse denne side uden først at fortsætte med at deaktivere den.

5. Forbrugeroplysninger

I tilfælde af forbrugstvist kan forbrugeren henvende sig til den europæiske platform for tvistbilæggelse i kø, tilgængelig i http://ec.europa.eu/consumers/odr eller følgende alternative løsningsenheder i forbrugertvister:

1. CNIACC - Centro Nacional de Informação e Arbitragem de Conflitos de Consumo
Tlf .: 213;
E-mail: cniacc@unl.pt;
Internet: www.arbitragemdeconsumo.org / www.facebook.com/cniacc
2. CIMAAL - Centro de Informação, Mediação e Arbitragem de Conflitos de Consumo do Algarve
Tlf .: 289;
E-mail: cimaal@mail.telepac.pt;
Internet: www.consumidoronline.pt
3. Centro de Arbitragem de Conflitos de Consumo do Distrito de Coimbra
Tlf .: 239 821 690/289;
E-mail: geral@centrodearbitragemdecoimbra.com;
Internet side: www.centrodearbitragemdecoimbra.com
4. Centro de Arbitragem de Conflitos de Consumo de Lisboa
Tlf .: 218 807 000/218807030;
E-mail: juridico@centroarbitragemlisboa.pt; director@centroarbitragemlisboa.pt;
Internet side: www.centroarbitragemlisboa.pt
5. Centro de Informação de Consumo e Arbitragem do Porto
Tlf .: 225 508 349/225 029 791;
E-mail: cicap@mail.telepac.pt;
Internet: www.cicap.pt
6. Centro de Arbitragem de Conflitos de Consumo do Vale do Ave / Tribunal Arbitral
Tlf .: 253;
E-mail: triave@gmail.com;
Internet: www.triave.pt
7. Centro de Informação, Mediação e Arbitragem de Consumo (Tribunal Arbitral de Consumo)
Tlf .: 253;
E-mail: geral@ciab.pt;
Internet: www.ciab.pt
8. Centro de Arbitragem de Conflitos de Consumo da Região Autónoma da Madeira
Morada: Rua Direita, 27 - 1o Andar, 9050-405 Funchal;
Tel .: 291 215 070
E-mail: centroarbitragem.srias@madeira.gov.pt;
Internet side: www.srrh.gov-madeira.pt

For mere information se Forbrugerportalen http://www.consumidor.pt

Seneste opdatering: 25 May 2018

Oplev de bedste aktiviteter på Madeira

Madeira Levada-vandreture, canyoning, dykning, Madeira Island-ture, jeepsafari, hval- og delfinsafari, grupper og incitamenter og coachudflugt.

BOOK NU BOOK NU

Pin det på Pinterest